Company Fuck – Istanbul, Turkey – FanzineIst

22 April 2017
Company Fuck in Istanbul, Turkey.

Fanzineist @ Tight Agrressive

with Deniz Beşer.

Fanzineist sunar; Company Fuck & Noise Jam

Apr 22, 2017 at 9:00 PM – Apr 23, 2017 at 11:30 PM UTC+03
Tight Aggressive

Please scroll down For English

Fanzineist Festival, bağımsız yayınların görünürlüğünü arttırmayı amaçlayan bir oluşum olarak, 21-23 Nisan 2017 tarihlerinde yurtiçi ve yurtdışından fanzinlere 2. kez ev sahipliği yapıyor. Festivalin Tight Aggressive ayağındaysa 20:30-23:30 arasında mekana ait stüdyoda Company Fuck(Avustralya//Almanya) ve Noise Jam’in performansları yer alıyor olacak. Sınırlı sayıda izleyicinin stüdyoya alınacağı bu etkinlikte yerinizi edinin!

Company Fuck (Avustralya/Almanya)

Tek kişilik noisecore karaoke patlaması. Enerjik ve tahmin edilemeyen canlı performanslarında simültane olarak riayetsiz bir dj,mc, şarkıcı ve dansçı rollerinde yer alan Company Fuck, müzisyenleri, müzik piyasasını ve genel olarak müziği hicveder. Doğaçlama pop/noise cut up’lardan, seksi psychedelic kostümleriyle fütüristik bir yönelim içerisinde olan Company Fuck, tamamen interaktif şovlarında iyi müzisyenliğin ve iyi müzik seçkisinin sınırları üzerine çıkıyor. 2014 yılı içerisinde ilk albümü ”100% Solid Gold Fucking”i mp3,altın cd ve (belkide müzik tarihinde bir ilk olarak) konuşan bebek formatında yayınlayan Company Fuck’ın katmanlı bir prodüksiyon ve video ile desteklenen noise marşı ”Noise Noise Noise” kaydını Fransız müzik şirketi BRK şöyle bir uyarı ile kaydı yayınlamıştır; ”Abartısız olarak Pop müzik kendini yemektedir yada bir yılan kendi kıçını oburca tüketir… Daima!”. CxFx diyede anılan Company Fuck, Avrupa, Avustralya, Japonya, Rusya ve Kuzey Amerika’da yoğun bir tur ile performanslar yapmış ve kayıtları BRK (FR), Hirntrust Grind Media (AT), Omega Warfare (UK), Spettro Rec (IT), FuckYouTapes (AT), God Redikz (NZ) ve Half/theory (AUS) gibi şirketlerden yayınlamıştır.

https://companyfuck.com
http://www.soundcloud.com/halftheory
http://companyfuck.com
———————————————————-

Noise Jam

Kadıköy’de bulunan kendin yap etiğini benimsemiş bir altkültür kolektifi mekanı olan Tight Aggressive’in stüdyosunda doğaçlama müzik yapmak üzere 2016 yılı içerisinde ansızın bir araya gelen ikili, o birliktelik esnasında ilk mini konserini vermiştir. Bu kez ”Noise Jam” adıyla Foton Kuşağı, Plaj gibi gruplardan bildiğimiz Alper Erkut’un davulda ve Zoomk-Ru-Tu’dan Deniz Beşer’in gitar+klavyede yer almasıyla gerçekleşecek proje, saptanmamış bir yapı içerisinde noise ve psychedelic gibi türler arasında dolaşıyor olacak.

//

Fanzineist Festival, as an organisation that aims to increase the visibility of independent publishing, is hosting local and foreign zines for the second time from April 21 to 23. On 22nd April in Tight Aggressive, from 20:30 to 23:30 on Company Fuck(Aus/De) and Noise Jam (Tr) will take the stage. Try to come early because in the studio there is limited space.

Company Fuck (Australia / Germany) is a one-man noisecore karaoke explosion. Known for his energetic and unpredictable live shows, Company Fuck simultaneously performs (and parodies) the roles of DJ, MC, singer, and dancer in an irreverent yet loving way which satirizes musicians, the music business, and music in general. From improvised pop/noise cut-ups to sexually psychedelic costumes, Company Fuck brings a futuristic approach to live performance with a totally interactive show that transcends the limitations of good musicianship and good taste.
In 2014 CxFx released his first full-length album “100% Solid Gold Fucking” simultaneously in MP3, golden CD, and (perhaps a first in the history of music) talking doll formats. Received to wide acclaim for its unrelentingly layered production and bolstered by the video for the misanthropic noise anthem “Noise Noise Noise”, French label BRK released the record with the warning: “The literal sound of pop eating itself, or a snake devouring its own arse… Forever.”

CxFx has toured extensively throughout Europe, Australia, Japan, Russia, and North America. CxFx has released music on BRK (FR), Hirntrust Grind Media (AT), Omega Warfare (UK), Spettro Rec (IT), FuckYouTapes (AT), God Redikz (NZ),and Half/theory (AUS).

https://companyfuck.com
http://www.soundcloud.com/halftheory
http://companyfuck.com
———————————————————-

Noise Jam

In 2016 They had their first gig spontaneously in Tight Aggressive (A venue is located at İstanbul/Kadıköy based subculture collective that embraces DIY ethic ) And now this project band called ”Noise Jam” by Alper Erkut (drum //known with bands fromFoton Kusagı and Plaj) and Deniz Beşer (electro guitar/keyboard – known from Zoomk-Ru-Tu). There musiccan be described as a free range style between psychedelic and noise

22 April 2017 - Dates - Projects: Company Fuck, Art: Performance.